Over de geheugentraining

Om weer fit te worden in je brein, bieden wij jou de Cogmed Werkgeheugentraining aan.

 

De Cogmed Werkgeheugentraining is een internationaal wetenschappelijk bewezen effectieve methode om te helpen bij het verbeteren van de concentratie en het werkgeheugen

 

Het werkgeheugen is het vermogen om gedurende een korte periode bewust informatie in je hersenen op te slaan, terwijl je deze informatie actief bewerkt.

Voor wie is het programma?

 

Wel, eenvoudig, voor iedereen! De werkgeheugentraining houdt je brein fit en daar heeft iedereen baat bij.

 

Bij volwassenen heeft de training zijn nut al bewezen na een herseninfarct, na een chemokuur of bij het herstel van een burn-out. Ook voor mensen die terug aan het werk willen na langdurige afwezigheid is de training een mooie hulpbron. Tot slot is de training waardevol voor 60-plussers die een vermindering in aandacht, concentratie en/of geheugen ervaren.

 

Voor kinderen met milde tot ernstige concentratieproblemen, hoogbegaafdheid of AD(H)D biedt de Cogmed geheugentraining eveneens oplossingen.

Hoe werkt het?

 

Het programma bestaat uit een zeer uitgebreide reeks oefeningen die het werkgeheugen verbeteren.

Je eigen niveau bepaalt het niveau van het programma: hoe beter je wordt, hoe moeilijker het programma. Door telkens te werken op de grens van je kunnen, wordt het werkgeheugen gestretcht en treedt stelselmatig verbetering op.

Benieuwd? 

 

Test het gratis uit op www.mycogmed.com en kies voor 'Probeer Cogmed'.